Voortgang Ziekenhuis

In 2004 was de huisartsenpost niet erg georganiseerd. Voorraden stonden rommelig onder de wastafel, geen labeling en slechte ordening. Zie onderstaande foto's.
De zorg zelf was van redelijke kwaliteit, echter de voorzieningen en hygiëne zouden beter kunnen. Materialen, apparatuur etc. Wij als bestuur van de Stichting ter ondersteuning van het Semadep project hebben besloten hier donaties voor te geven. Echter alleen als de hygiene zou worden verbeterd en er betere labeling/ordening van de middelen zou worden gehanteerd.  

Sinds de opening van het Sekenani Healt Center is er veel vooruitgang geboekt. Bij de opening was het Health Center nog redelijk leegstaand, met enkele kamers bezet door dokters en nurses met weinig bevoorrading. In 2010 was dit sterk verbeterd. Betere sanitaire voorzieningen, administratie en bevoorrading. Zie onderstaande foto’s.

Het bestuur was zeer te spreken over de vorderingen die reeds waren geboekt. Er was duidelijk te zien dat alle donaties hun werkelijke doel hadden bereikt.